Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Serum z antioksidanti in vitamini – 30 ml

Advanced Whitening Serum

Vaša cena

33.50

Serum z mnogimi antioksidanti in vitamini ohranja kožo zdravo, preprečuje nastajanje starostnih in sončnih peg, preprečuje nastajanje aken, pomaga pri obnavljanju poškodovane kože in ohranja mladosten videz le-te. Namenjeno za uporabo obraza, vrata in dekolteja. Serum je dermatološko testiran.

Ni na zalogi

Kategorija: Oznake: , ,

Opis izdelka

Dermatološko preizkušen serum z antioksidanti in vitamini za zdravljenje poškodovane kože ter ohranjanje mladostnega videza le-te.

UPORABA
Serum vsakodnevno uporabite na obrazu, vratu in dekolteju. Brez dišav. Hraniti izven dosega otrok.

SESTAVINE – Serum z antioksidanti in vitamini

Aqua, Potassium Azeloyl Diglycinate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Alpha-Arbutin, Sodium Hyaluronate, Boerhavia Diffusa Root Extract, Tetrapeptide-30, Lactic Acid Propanediol, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Disodium EDTA

AKTIVNE SESTAVINE

Visoko koncentrirano:
✓ alphaarbutin
✓ azeoglycin
✓ vitamin C
✓ tertapeptides

Antioksidanti

Ántioksidánt je molekula, ki lahko upočasni ali prepreči oksidacijo drugih molekul. Oksidacija je kemična reakcija prenosa elektrona iz ene substance na spojino, ki se oksidira (reducent). Pri oksidacijskih reakcijah lahko nastajajo prosti radikali, ki v telesu sprožijo verižne radikalske reakcije, posledice teh pa so lahko poškodbe celic.

Antioksidanti prekinejo propagacijsko fazo teh reakcij, saj reagirajo s prostimi radikali in jih tako nevtralizirajo (odstranijo intermediate s prostimi radikali), s tem pa preprečijo oksidacijo drugih molekul.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame