Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Pena za čiščenje občutljive kože – 100 ml

Whitening Facial Foam

Vaša cena

14.70

Edinstvena kombinacija sestavin z nežnim nanosom in vgrajeno ščetko za masiranje pena globoko očisti kožo. Po nanosu pene je koža mehkejša in sijočega videza. Pomaga pri zmanjševanju pigmentnih madežev. Zaradi glikolne in mlečne kisline se pena lahko poistoveti s pilingom, saj kožo omehča ter jo pripravi na nadaljnjo nego. Po nanosu pene je kožo potrebno očistiti z mlačno vodo.

Ni na zalogi

Opis izdelka

Dermatološko testirana pena za čiščenje občutljive kože, še posebej kože s pigmentnimi madeži.

UPORABA
Nanesite nekaj pene na kožo in z vgrajeno ščetko nežno vmasirajte na obraz in vrat. Izperite z mlačno vodo. Ščetka zelo temeljito očisti kožo od ličil in odmrle povrhnjice.

SESTAVINE – Pena za čiščenje občutljive kože

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Allantoin, Alpha-Arbutin, Glycolic Acid, Lactic Acid, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citric Acid, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum.

Dermatologija

Dermatologija (iz grščine derma – koža) je veja medicine, ki se ukvarja z zdravljenjem kože in njej pritrjenih las, nohtov, žlez,… Dermatologi se veliko ukvarjajo z odkrivanjem in zdravljenjem kožnih bolezni in kožnega raka. Domena dermatologije je tudi alergologija, oziroma odkrivanje in zdravljenje oblik alergij, ki se pojavljajo na koži.

Specialisti dermatologi se ukvarjajo tudi s flebologijo, ki je veda o boleznih venskega sistema. Največkrat vidimo pri bolnikih z obolenji venskega sistema krčne žile.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame