Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Nežno čiščenje in umivanje obraza in telesa – 500 ml

Face & Body Wash
Akcija!

Vaša cena

30.00

Vaš prihranek: 5.00 € (14%)

Za nežno čiščenje kože. Namenjeno za umivanje obraza in telesa.

Ni na zalogi

Opis izdelka

UPORABA
Po nanosu kreme za nežno čiščenje in umivanje obraza in telesa si je kremo potrebno sprati z mlačno vodo. Primerno za večkratno uporabo.

SESTAVINE
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Propylene Glycol, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra Rhizome/Root Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

AKTIVNE SESTAVINE – Krema za nežno čiščenje in umivanje obraza in telesa
✓ Licorice Root Extract
✓ Vitamin E
✓ Hemp Oil

Atopijski dermatitis

Nevrodermitis ali atopijski dermatitis (AD), tudi atopijski ekcem, je vrsta vnetja kože (dermatitis). Koža postane srbeča, pordela, otekla in razpokana. Iz prizadetega področja, ki se s časom pogosto zadebeli, lahko izteka bistra tekočina.[1] Bolezen se večinoma začne v otroštvu in se z leti spreminja.

Pri otrocih, mlajših od enega leta, je najpogosteje prizadeta večina telesa. Ko se ljudje postarajo, so najpogosteje prizadete zadnje strani kolen in sprednje strani komolcev. Pri odraslih so najpogosteje prizadeta področja dlani in stopala. Praskanje simptome poslabša, poleg tega je pri prizadetih ljudeh večja nevarnost okužb kože. Pri številnih ljudeh z nevrodermitisom se razvije seneni nahod ali astma.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame