Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Krema za učinkovito preprečevanje in zdravljenje vnetij okužb – 50 ml

Nappy Cream

Vaša cena

8.80

Edinstvena krema z izvlečki zdravilnih olj in aktivnimi sestavinami katere podpirajo takojšnjo regeneracijo vnete in alergične kože ter aktivno blažijo razdraženo, vneto in srbečo kožo. Takojšnji učinek pomaga obnoviti kožo ter ustvarja zaščitno plast na koži. Formula je obogatena z izvlečki konoplje, vitamina E, cinka in bakra kar zagotavlja takojšen blažilni učinek na koži ter hitro regeneracijo in okrevanja kože.

Ni na zalogi

Kategorija: Oznake: , ,

Opis izdelka

Dermatološko preizkušena krema za učinkovito preprečevanje in zdravljenje vnetij okužb ter primerna za uporabo od prvega dneva starosti.

UPORABA

Majhno količino kreme nanesite na razdražena mesta in nežno vmasirajte. Dermatološko testirano.

SESTAVINE – Krema za učinkovito preprečevanje in zdravljenje vnetij okužb

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Cannabis Sativa Seed Oil, Laureth-9, Zinc Oxide, Glyceryl Stearate SE, Copper(nano), Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Aluminum Sucrose Octasulfate, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, BHT, Tocopheryl Acetate.

Dermatologija

Dermatologija (iz grščine derma – koža) je veja medicine, ki se ukvarja z zdravljenjem kože in njej pritrjenih las, nohtov, žlez,… Dermatologi se veliko ukvarjajo z odkrivanjem in zdravljenjem kožnih bolezni in kožnega raka. Domena dermatologije je tudi alergologija, oziroma odkrivanje in zdravljenje oblik alergij, ki se pojavljajo na koži. Specialisti dermatologi se ukvarjajo tudi s flebologijo, ki je veda o boleznih venskega sistema. Največkrat vidimo pri bolnikih z obolenji venskega sistema krčne žile.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame