Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Intenzivna vlažilna krema za obraz in telo – 550 ml

Moisturizing Intensive Cream for Face and Body

Vaša cena

29.00

Krema je primerna za ohranjanje zdrave kože ter z zdravilnimi sestavinami (kot so izvlečki konoplje) za vsakodnevno nego obraza in telesa zelo suhe, občutljive, atopične kože. Preprečuje simptome suhosti kože, obnavlja poškodovano podkožje, hidratacijo, koža pa po nanosu postane mehka, sijoča ter mladostnega videza.

Ni na zalogi

Opis izdelka

Dermatološko preizkušena intenzivna vlažilna krema za obraz in telo za ohranjanje zdrave kože ter z blagodejnim zdravstvenim vplivom izvlečkov konoplje zelo suhe, občutljive in atopične kože.

UPORABA
Primerno za obraz in telo. Nanesite in nežno masirajte. Primerno za pogosto uporabo. Če izdelek pride v oči, sperite z vodo. Samo za zunanjo uporabo.

SESTAVINE – Intenzivna vlažilna krema za obraz in telo

Aqua, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Cannabis Sativa Seed Oil, Laureth-9, Glyceryl Stearate SE, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra Rhizome/Root Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

AKTIVNE SESTAVINE

✓ Licorice Root Extract
✓ Vitamin E
✓ Hemp Oil

Atopijski dermatitis

Nevrodermitis ali atopijski dermatitis (AD), tudi atopijski ekcem, je vrsta vnetja kože (dermatitis). Koža postane srbeča, pordela, otekla in razpokana. Iz prizadetega področja, ki se s časom pogosto zadebeli, lahko izteka bistra tekočina.[1] Bolezen se večinoma začne v otroštvu in se z leti spreminja.

Pri otrocih, mlajših od enega leta, je najpogosteje prizadeta večina telesa. Ko se ljudje postarajo, so najpogosteje prizadete zadnje strani kolen in sprednje strani komolcev. Pri odraslih so najpogosteje prizadeta področja dlani in stopala. Praskanje simptome poslabša, poleg tega je pri prizadetih ljudeh večja nevarnost okužb kože. Pri številnih ljudeh z nevrodermitisom se razvije seneni nahod ali astma.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame