Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Gel za nežno čiščenje občutljive kože obraza in telesa – 200 ml

Face & Body Wash Gel

Vaša cena

14.00

Za nežno čiščenje dermatološko občutljive kože s pomočjo izvlečkov konoplje in izvlečkov zdravilnega sladkega korena namenjeno občutljivi koži kot je atopijski dermatitis, luskavica, alergične kožne reakcije in podobno. Namenjeno za umivanje obraza in telesa.

Ni na zalogi

Opis izdelka

Dermatološko preizkušeni gel za nežno čiščenje občutljive kože obraza in telesa.

UPORABA
Po nanosu gela na obraz in telo si je gel potrebno sprati z mlačno vodo. Primerno za večkratno uporabo.

SESTAVINE – Gel za nežno čiščenje občutljive kože obraza in telesa

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, Propylene Glycol, Glycerin, Glycyrrhiza Glabra Rhizome/Root Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

AKTIVNE SESTAVINE
✓ Licorice Root Extract
✓ Vitamin E
✓ Hemp Oil

Atopijski dermatitis

Nevrodermitis ali atopijski dermatitis (AD), tudi atopijski ekcem, je vrsta vnetja kože (dermatitis). Koža postane srbeča, pordela, otekla in razpokana. Iz prizadetega področja, ki se s časom pogosto zadebeli, lahko izteka bistra tekočina.[1] Bolezen se večinoma začne v otroštvu in se z leti spreminja.

Pri otrocih, mlajših od enega leta, je najpogosteje prizadeta večina telesa. Ko se ljudje postarajo, so najpogosteje prizadete zadnje strani kolen in sprednje strani komolcev. Pri odraslih so najpogosteje prizadeta področja dlani in stopala. Praskanje simptome poslabša, poleg tega je pri prizadetih ljudeh večja nevarnost okužb kože. Pri številnih ljudeh z nevrodermitisom se razvije seneni nahod ali astma.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame