Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Toner za čiščenje aknaste in nečiste kože

Toner

Vaša cena

10.50

Toner je ustvarjen za popolno, učinkovito čiščenje kože ter pripravo kože za nanos kreme proti aknam. Namenjeno predvsem za občutljivo, aknasto in nečisto kožo. Kožo ohranja zdravo in sijočo.

Ni na zalogi

Opis izdelka

Toner za popolno čiščenje občutljive, aknaste in nečiste kože.

UPORABA
Toner z uporabo bombažne blazinice nanesite na z ACNE micelarno vodo predhodno očiščeno kožo. Počakajte, da se popolnoma vpije in nanesite kremo za akne. Tonik uporabljajte zjutraj in zvečer. Dermatološko testirano.

SESTAVINE – Toner za čiščenje aknaste in nečiste kože

Aqua, Glycerin, Potassium Azeloyl Diglycinate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract, Silver (nano), Allantoin, Urea, Propylene Glycol, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid

Akne – mozolji

Akne, mozolji ali mozoljavost je bolezen kože s spremembami, predvsem v obliki papul in pustul, na obrazu, prsih in hrbtu, ki se pojavlja zlasti v času pubertete zaradi roženenja in vnetja izvodil lojnic. Za nastanek sta pomembna dedna (genetska) občutljivost na izločanje loja (seborejo) ter predvsem moški (androgeni) spolni hormoni.

Zdravljenje zajema topične (površinske, lokalne) in sistemske preparate, ki delujejo tako, da zmanjšajo izločanje loja ter vnetje in normalizirajo poroženevanje (keratinizacijo) kože.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame