Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Čistilna voda za odstranitev vseh nečistoč

Micellar Water

Vaša cena

10.40

Namenjena je nežnemu čiščenju kože in predela okoli oči. Posebni miceli na sebe vežejo nečistočo kot magnet in tako enostavno odstranjujejo ličila ter druge nečistoče kože, ki se tekom dneva nakopičijo v porah. Micelarna voda osveži kožo ter jo pomirja.

Ni na zalogi

Opis izdelka

Čistilna voda ( micelarna voda ) za odstranitev nečistoč, ki se na koži naberejo čez dan. Namenjena je nežnemu čiščenju kože pred nanosom tonerja.

UPORABA
Majhno količino micelarne vode nanesite na bombažno blazinico in nežno obrišite obraz, vrat in dekolte. Za vsakodnevno uporabo. Dermatološko testirano.

SESTAVINE – Čistilna voda

Aqua, Poloxamer 184, Glycerin, Xylitol, Hamamelis Virginiana Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Cetrimonium Bromide, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone.

Akne – mozolji

Akne, mozolji ali mozoljavost je bolezen kože s spremembami, predvsem v obliki papul in pustul, na obrazu, prsih in hrbtu, ki se pojavlja zlasti v času pubertete zaradi roženenja in vnetja izvodil lojnic. Za nastanek sta pomembna dedna (genetska) občutljivost na izločanje loja (seborejo) ter predvsem moški (androgeni) spolni hormoni.

Zdravljenje zajema topične (površinske, lokalne) in sistemske preparate, ki delujejo tako, da zmanjšajo izločanje loja ter vnetje in normalizirajo poroženevanje (keratinizacijo) kože.

Vir: Wikipedija

preloader image
Skincare - najboljše zame