Kozmetične linije, oblikovane za kožo z različnimi potrebami

}

Pon - Sob: 8.00 - 17.00

v

031 372 618

Novaclear+simplefeaturedoutofstockWHITENcreamwhitening

Krema za zmanjševanje pigmentnih madežev SPF 50+ – 50 ml

Namenjeno za polepšanje kože ter zniževanje pigmentacijskih oznak različnega porekla. Krema izenači tone kože za lažjo in mlajšo polt. Vsebuje vitamin E ter široke spektre UVA in UVB filtrov kateri zmanjšujejo tveganja za škodljive učinke ultravijoličnih žarkov, upočasnjuje pa tudi proces staranja. Namenjeno za uporabo obraza, vrata in dekolteja. Dermatološko testirana krema.

Kema za zmanjševanje pigmentnih madežev
Novaclear+simplefeaturedoutofstockWHITENfoamobčutljiva kožapena za čiščenje kožewhitening

Pena za čiščenje občutljive kože – 100 ml

Edinstvena kombinacija sestavin z nežnim nanosom in vgrajeno ščetko za masiranje pena globoko očisti kožo. Po nanosu pene je koža mehkejša in sijočega videza. Pomaga pri zmanjševanju pigmentnih madežev. Zaradi glikolne in mlečne kisline se pena lahko poistoveti s pilingom, saj kožo omehča ter jo pripravi na nadaljnjo nego. Po nanosu pene je kožo potrebno očistiti z mlačno vodo.

Pena za čiščenje občutljive kože
Novaclear+simpleoutofstockATOPISatopiskremaobčutljiva koža

Krema za učinkovito preprečevanje in zdravljenje vnetij okužb – 50 ml

Edinstvena krema z izvlečki zdravilnih olj in aktivnimi sestavinami katere podpirajo takojšnjo regeneracijo vnete in alergične kože ter aktivno blažijo razdraženo, vneto in srbečo kožo. Takojšnji učinek pomaga obnoviti kožo ter ustvarja zaščitno plast na koži. Formula je obogatena z izvlečki konoplje, vitamina E, cinka in bakra kar zagotavlja takojšen blažilni učinek na koži ter hitro regeneracijo in okrevanja kože.

Krema za učinkovito preprečevanje in zdravljenje vnetij okužb
preloader image
Skincare - najboljše zame